FAQ's   - Preguntes Freqüents

 • Què tindràs a autoescolaminorisa:

Totes les eines necessàries per obtenir el carnet de conduir. Tindràs un equip dedicat per a tu, amb una professora de teòrica i una professora de pràctiques que t’ajudaran en totes les fases per a que tot vagi bé i ho puguis aprendre tot.

 

 • Puc fer més d’un curs teòric?

Si, sense problema. Si un dia no has pogut venir a classe, ho podràs recuperar en un altre horari.

 

 • Hi ha límit de temps per aprovar la teòrica?

No, sense límit. A autoescolaminorisa entenem que cada alumne té el seu ritme i les seves circumstàncies i per tant no posem límits.

 

 • Quina és la manera més segura d’aprovar la teòrica a la primera?

 Per aprovar a la primera la teòrica el millor és seguir les nostres recomanacions: assistir al curs teòric,  estudiar els manuals, fer els tests a l’autoescola, fer els tests Online des de casa. Si segueixes les nostres recomanacions, el percentatge d’èxit a la primera és MOLT ALT!

Però si per qualsevol motiu no pots seguir tots els passos, no et preocupis, amb les eines que et donarem (material formatiu, App Online, professor tutor, ...) et podràs adaptar.

Però és important que sàpigues que sempre tindràs un professor que seguirà la teva evolució per assegurar el bon nivell abans d’anar a examen.

 

 • Puc fer tests des d’on vulgui?

Si, a autoescolaminorisa et donarem accés Online per a que puguis fer tests des d’on vulguis. A l’autoescola també tindràs aula de tests amb el suport del professor per aclarir dubtes.

 

 • Amb quant temps puc tenir la teòrica?

Òbviament el temps que tardis dependrà de l’esforç que hi vulguis dedicar. Però la durada normal és d’un mes aproximadament. Entre fer curs teòric i els tests suficients per assegurar el nivell.

 

 • Sempre amb el mateix professor?

Si, la confiança és un element fonamental a l'hora de passar bé l’examen. Per tant tenir el mateix professor ajuda molt.

 

 • Amb quins idiomes puc aprendre?

 A autoescolaminorisa parlem de forma natural perfectament diferents idiomes. Et podem ajudar sense cap problema en català, castellà, anglès, alemany.

A més tenim tot el material i tests per poder estudiar en la resta d’idiomes principals: àrab, xinès, francès, etc... Ja són desenes els alumnes que han estudiat en aquests idiomes a minorisa.

 

 • Quant duren les classes pràctiques?

 1 hora per classe. És molt important optimitzar el temps de cada classe per aprofitar al màxim el temps i sobretot el teu cost.

Les classes d’una hora ho aconsegueixen.  Menys temps per pràctica vol dir més pràctiques i més cost final!

 

 • Amb quin cotxe es fan?

Amb un MINI Countryman i una de les nostres professores.

 

 • Hi ha un número mínim de pràctiques obligatori?

No. Cada alumne fa les pràctiques que li fan falta per arribar amb bon nivell a l’examen. Les nostres professores t’ajudaran a decidir el moment més òptim per assegurar l’aprovat i no hagis de gastar més del compte.

 

 • Puc fer classes pràctiques durant la teòrica?

Si. Encara que recomanem primer dominar la teòrica i després fer pràctiques. Però si ho necessites ho podràs fer.

 

 • Puc anul·lar pràctiques ja programades?

Si, clar.

Pots fer-ho trucant per telèfon o directament a l'autoescola.

Sempre que l’ anul·lis el dia abans dins l'horari d'oficina, no hi haurà cap càrrec. Si anul·les el mateix dia, farem els possibles per omplir l’hora amb un altre alumne. Si ho aconseguim tampoc tindràs cap càrrec, però si no és possible hauràs d'abonar la meitat de l’import (18€). En cas que no et presentis a la pràctica sense haver cancel·lat abans, no podrem retornar-te l'import perquè el professor t'estaria esperant.

 

 • Què vol dir renovar papers?

Esperem que no sigui necessari!

Però si et trobes que has suspès dos cops la teòrica o la pràctica, hauràs de renovar expedient. Això vol dir tornar a comprar una taxa de la DGT i una tramitació d’expedient.

Vols més informació?

Envia'ns les teves dades de contacte i t'informarem de tot